Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het merk, de logo’s, handelsmerken en auteursrechten van Bol.com blijven eigendom van Bol.com. Als affiliate partner erkennen we dat dit materiaal exclusief eigendom is van Bol.com en wij hebben geen rechten om dergelijk materiaal te gebruiken, behalve zoals uitdrukkelijk toegestaan volgens de voorwaarden van het affiliate programma dat wij op onze website aanbieden.

Als affiliate partner van Bol.com hebben wij toestemming gekregen om specifieke merkmaterialen te gebruiken, zoals goedgekeurde logo’s, banners of afbeeldingen die zijn verstrekt door Bol.com. Het gebruik van dergelijk materiaal is uitsluitend bedoeld voor promotiedoeleinden van Bol.com en moet worden gebruikt in overeenstemming met de richtlijnen en beperkingen zoals beschreven in het affiliate programma.

Het is strikt verboden om ongeautoriseerd gebruik te maken van het intellectuele eigendom van Bol.com. Dit omvat onder andere het kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of gebruiken van de merkmaterialen van Bol.com zonder de juiste toestemming.

Als je vragen hebt over het gebruik van het intellectuele eigendom van Bol.com of de richtlijnen van het affiliate programma, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Laatst bijgewerkt: 24-5-2023

Door gebruik te maken van onze website en de verstrekte informatie, ga je akkoord met deze intellectueel eigendom disclaimer.