Disclaimer

De informatie op onze website kan affiliate links bevatten naar externe websites. We willen benadrukken dat wij geen controle hebben over de inhoud van deze externe websites. Hoewel we ons uiterste best doen om alleen betrouwbare en relevante links te delen, kunnen we de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of kwaliteit van de producten of diensten die op die websites worden aangeboden niet garanderen.

Het volgen van een affiliate link en het bezoeken van een externe website is geheel op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, verlies of claims die voortvloeien uit het gebruik van externe websites waarnaar we doorverwijzen.

We raden je aan om de algemene voorwaarden, het privacybeleid en andere relevante documenten van de externe website zorgvuldig door te lezen voordat je aankopen doet of persoonlijke informatie verstrekt. Eventuele transacties of interacties die je aangaat met externe websites vallen onder de verantwoordelijkheid van jou en de betreffende externe partij.

We streven ernaar om onze website en de links die we delen zo nauwkeurig en up-to-date mogelijk te houden, maar we kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud, veiligheid of betrouwbaarheid van externe websites. Het gebruik van dergelijke websites is onderhevig aan de voorwaarden en het beleid van de betreffende website.

Als je vragen hebt over de externe websites waarnaar we verwijzen of als je problemen ondervindt tijdens het gebruik ervan, neem dan rechtstreeks contact op met de beheerders van die websites.

Laatst bijgewerkt: 24-5-2023

Door onze website te bezoeken en gebruik te maken van de verstrekte informatie, ga je akkoord met deze disclaimer.