Algemene voorwaarden

Inleiding: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website en de diensten die we aanbieden als affiliate partner van Bol.com. Door onze website te bezoeken en gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt.

Affiliate Partnerrelatie

  1. Wij zijn een onafhankelijke affiliate partner van Bol.com en zijn niet direct gelieerd aan Bol.com zelf. Onze rol is om producten en diensten van Bol.com te promoten en bezoekers door te verwijzen naar de website van Bol.com via affiliate links.
  2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de aankooptransacties, levering van producten, garanties of klantenservice met betrekking tot de producten en diensten die worden aangeboden op de website van Bol.com. Bol.com is de enige verantwoordelijke partij voor dergelijke zaken en je dient hun algemene voorwaarden en beleid te raadplegen met betrekking tot aankopen en gerelateerde zaken.

Gebruik van onze website

  1. Je kunt onze website gebruiken om informatie te verkrijgen over producten en diensten die beschikbaar zijn op Bol.com. We streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig en foutloos is. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie.
  2. Het gebruik van onze website is op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, verlies of claims die voortvloeien uit het gebruik van onze website of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Intellectueel eigendom

 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken en andere materialen, behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren, inclusief Bol.com. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar.

Wijzigingen en beëindiging

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze voorwaarden te controleren op updates. We kunnen ook de werking van onze website of onze diensten op elk moment beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Toepasselijk recht

Deze algemene voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van [land]. Eventuele geschillen die voortvloeien uit deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van [plaats].

Indien je vragen hebt over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Laatst bijgewerkt: 24-5-2023

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.