Affiliate Disclosure

Beste bezoeker,

Graag willen we je informeren dat wij deelnemen aan het Bol.com Partnerprogramma als affiliate partner. Dit betekent dat we commissies kunnen verdienen door producten te promoten en links naar Bol.com op onze website te plaatsen.

Het Partnerprogramma van Bol.com stelt ons in staat om waardevolle inhoud en aanbevelingen te delen met betrekking tot producten die op Bol.com beschikbaar zijn. Wanneer je via de affiliate links op onze website een aankoop doet bij Bol.com, ontvangen wij een commissie over de verkoop.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze affiliatie geen invloed heeft op de prijzen die je betaalt voor producten op Bol.com. De prijzen blijven hetzelfde, of je nu via onze affiliate links koopt of rechtstreeks op Bol.com.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en integriteit in onze online activiteiten. Daarom willen we je graag op de hoogte stellen van ons partnerschap met Bol.com. Het stelt ons in staat om waardevolle inhoud te blijven creëren en onze website draaiende te houden.

Mocht je vragen hebben over ons partnerschap met Bol.com, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bedankt voor je steun en vertrouwen!

 

Met vriendelijke groet,

Rituals-pakket.nl